Ktorý kondicionér na obočie by ste si mali vybrať? Redakcia testuje najlepšie kondicionéry na obočie

Túžite po hustom obočí? Chcete vyplniť nevyplnené miesta, napr. po nešikovnej štylizácii? A možno obočie rastie príliš pomaly, je tenké a krátke? Máme riešenie: dobrý kondicionér na obočie! Účinný produkt urýchľuje rast chĺpkov a zahusťuje ich, a tiež posilňuje a zvlhčuje. Vďaka tomu je obočie skutočne výraznejšie, a navyše sa ľahšie štylizuje.

Ale kondicionér na obočie vybrať? Koniec koncov, dostupných je množstvo rôznych produktov... Ale pekne pomaly! Naše testerky za vás urobili prieskum, a potom vyskúšali 5 najlepších kozmetických prípravkov. Zistite, ktorý výrobok (kondicionér alebo sérum) sa stal lídrom rebríčka!


Misia: nájsť najlepší kondicionér na obočie

Kedysi platilo, čím menej, tým lepšie... Dnes je to presne naopak, záleží na každom chĺpku! Ale čo sa dá robiť, ak máte tenké, slabé a riedke obočie (prirodzene alebo z iných dôvodov, napr. po zle vykonanej terapii)?

Siahnite po dobrý kondicionér na obočie. Ktorý z nich sa oplatí kúpiť, aby sa efekty objavili čo najrýchlejšie? Netestujte na sebe rôzne produkty a nemíňajte zbytočne peniaze – zistite, čo vybrali naše testerky! Redakcia sa pozrela na 5 rôznych produktov s cenou od niekoľkých po niekoľko desiatok eur (v náhodnom poradí):

  • Orphica: zosilňujúci kondicionér na rast obočia s výťažkom z pŕhľavy a všehoja Brow;
  • Oceanic: Long4Lashes sérum urýchľujúce rast obočia;
  • Nanolash: Nanobrow kondicionér na obočie;
  • Shiseido: Eyes Full Lash sérum urýchľuje rast obočia a rias;
  • RevitaLash: RevitaBrow Advanced kondicionér na obočie.

Akým spôsobom sme vybrali 5 najlepších prípravkov? Toto sú kondicionéry, ktoré sú vo svete kozmetiky najznámejšie – často odporúčané v skupinách a FB, fórach či v kozmetických katalógoch. Okrem toho majú vysoké hodnotenia a množstvo recenzií v porovnávačoch, ako aj v internetových obchodoch. Sú tiež ľahko dostupné, preto si ich bez problémov kúpite predovšetkým cez internet.

Ktorý kondicionér na obočie sa ukázal ako najlepší? Či cena ide v tomto prípade ruka v ruke s najvyššou kvalitou? Alebo možno je lepšie riadiť sa niečím iným pri výbere produktu pre seba?


Ktorý kondicionér na obočie je najlepší? Recenzie a testy redakcie

Tento test sa našim používateľkám veľmi zapáčil. Predovšetkým v niektorých skupinách boli výsledky také úžasné, že osvedčené kozmetické prípravky dlho zostanú v domoch testeriek!

Dievčatá boli rozdelené do 5 rovnakých skupín. Každá skupina použila iný produkt – čo uľahčilo objektívne posúdiť jednotlivé prípravky (bez rizika, že perfektné efekty v skutočnosť súvisia s predchádzajúcim produktom). Okrem toho počas predchádzajúcich 3 mesiacov žiadna testerka nepoužívala podobný kondicionér. Testy trvali 2 mesiace (ibaže sa daný prípravok minul skôr), a každý kozmetický prípravok bol používaný v súlade s pokynmi jeho výrobcu.

Počas používania si testerky poznamenávali svoje postrehy. Po skončení testov nastal čas na vyplnenie krátkych ankiet, a tiež na uvedenie najdôležitejších predností a nevýhod kondicionérov. V ankete stačilo uviesť hodnotenie v danej kategórii (od 1 – veľmi slabé, po 10 – úžasné). Hodnotené kategórie boli rôznorodé:

  • väčšia hustota obočia;
  • väčšia hrúbka obočia;
  • cena výrobku;
  • výdatnosť;
  • žiadne podráždenia.

Testerky v svojich recenziách tiež zohľadňovali spôsob aplikácie a zloženie. Dokonca sa ukázalo, že jeden z produktov... mal rovnaké zloženie ako podobný výrobok na riasy! Preto len ťažko môžeme prijať, že je to prípravok vyrobený špeciálne na obočie, čo bolo pre nás pomerne veľkým prekvapením!


Toto je najlepší kondicionér na obočie: výsledky


Zaujíma vás, ktorý produkt sa ukázal ako najlepší kondicionér na obočie? Recenzia sa začína slovami: „Nesporný líder nášho rebríčka❤“ Neprekvapuje to, keďže tento prípravok získal celkovo až 9,84/10 bodov. Je to skutočne úchvatný výsledok, takmer 10/10!

Je to kondicionér, ktorý spája vysokú účinnosť s bezpečným používaním a pomerne nízkou cenou. Chcete sa dozvedieť, koľko produkt stojí, aké sú jeho prednosti a nevýhody, a prečítať si celú recenziu? Zaujíma vás, ako vyzerá rebríček najlepších kondicionérov na obočie? Otvorte odkaz a dozveďte sa, ako redakcia hodnotila jednotlivé prípravky Postarajte sa o svoje obočie – nech je krásne husté a výrazné!

Autor:

Autor: Kristina Horváthová - Ktorý kondicionér na obočie by ste si mali vybrať? | Hodnotenie-produktov.sk

Kristina Horváthová

Kategória: Kozmetika

Pridať komentár

Váš e-mail nebude zverejnený. * Označené polia sú povinné









Uložte moje údaje, e-mail a webovú stránku do prehliadača, aby sa vyplnili pri ďalšom písaní komentára.