Ktorý samoopaľovací prípravok vybrať? Redakcia testuje najlepšie samoopaľovacie prípravky

Túžite mať mierne opálenú pokožku, takú ako po dobrej dovolenke? Zároveň dbáte o svoju bezpečnosť, preto sa neopaľujete ani nechodíte do solária?

Vyberte si dobrý samoopaľovací prípravok a tešte sa prirodzeným efektom bez škodlivého UV žiarenia! Ak ešte stále premýšľate, ktorý produkt vybrať – vôbec nemusíte testovať niekoľko rôznych prípravkov. Naša redakcia to urobila za vás! Testerky overili 5 najlepších samoopaľovacích prípravkov a pripravili rebríček. Pozrite sa, ktorý kozmetický prípravok vyhral a najviac uchvátil redakciu!


Misia: nájsť najlepší samoopaľovací prípravok

Hoci dostupných je množstvo samoopaľovacích prípravkov, vôbec to nie je také jednoduché vybrať si dokonalý prípravok. Nepríjemný zápach, šmuhy, červené škvrny – to sú len niektoré problémy, na ktoré sa používateľky sťažujú. Aby sme vám uľahčili výber dobrého samoopaľovacieho prípravku, redakcia dala testerkám 5 najlepších produktov. Testovali sme nasledovné prípravky (v náhodnom poradí):

  • Body Tones: Samoopaľovacia bronzujúca pena na telo pre tmavú pleť a rukavice;
  • St. Moriz: Instant Tanning Mousse Samoopaľovací prípravok vo forme pyré;
  • St. Tropez: Samoopaľovacia pena;
  • Oh.My! Sunshine JoySun Mousse;
  • Lajuu; samoopaľovací prípravok s anti-agingovým zložením.

Prečo sme vybrali práve tieto prípravky? Sú to výrobky z rôznou cenou – od približne pár eur až po viac ako 25 eur. Okrem toho sú všetky populárne na internete: často opisované v skupinách na Facebooku a na internetových fórach. Čo ešte bolo dôležité pri výbere dobrého samoopaľovacieho prípravku? Názory a recenzie v obchodoch a cenových porovnávačoch! Práve tam vynikajúco vidno, či daný produkt funguje. Výsledok sa ukázal pomerne prekvapujúci, výrobok číslo 1 v celkovom hodnotením získal až 9,79 na 10 bodov!


Ktorý samoopaľovací prípravok je najlepší? Recenzie a testy redakcie

To, ako dlho samoopaľovací prípravok vydrží, ovplyvňuje nielen kvalita samotného produktu. Závisí to aj od takých faktorov, ako úroveň hydratácie pokožky, prípravky používané na umývanie, či samotný spôsob aplikácie. Preto v prípade tohto testu nebol stanovený maximálny časový limit. Každá testerka používala všetky výrobky zaradom – keď sa predchádzajúca farba úplne zmyla.

Medzitým dievčatá dôsledne zaznamenávali svoje pozorovania, a tiež vypĺňali ankety. Aby ich nič neovplyvňovalo, diskusie sa uskutočnili až po skončení testov. Každý samoopaľovací prípravok bol hodnotený v 7 rôznych kategóriách (na stupnici od 1 do 10):

  • intenzita odtieňa;
  • cena;
  • jednoduchosť aplikácie;
  • vôňa;
  • výdatnosť;
  • konzistentnosť;
  • zloženie.

Sú to rôznorodé kategórie, vďaka tomu sa podarilo k téme pristúpiť veľmi komplexne. Testerky tiež zohľadňovali aj iné záležitosti, predovšetkým šmuhy a škvrny (alebo to, že neboli), počet dostupných odtieňov (koniec koncov, nie každá pokožka vyzerá rovnako) a vzhľad opálenia (či nie je oranžové alebo veľmi umelé).

Vďaka tomu sme vybrali najlepší samoopaľovací prípravok – hoci musíte priznať, že všetky produkty majú mnoho predností!


Najlepší samoopaľovací prípravok: výsledky


Číslo 1 v rebríčku získalo 9,79/10 bodov. To je veľa, však? V recenzii sa okrem iného nájdete: „Opálenie [...] je jednoliate, a čo je najdôležitejšie – vôbec nie je oranžové! Vytvára krásny zlatohnedý odtieň. ❤$".

Tento produkt sa zapáčil predovšetkým tým testerkám, ktoré hľadajú práve taký prirodzený efekt – ako po dobrej dovolenke! Prekvapil ho aj svojou vôňou – líši sa od štandardnej vône tohto typu produktu.

Zaujíma vás, ktorý produkt vyhral? Pozrite si rebríček najlepších samoopaľovacích prípravkov a prečítajte si podrobné recenzie 5 najlepších! Vďaka tomu si ľahšie vyberiete ten, ktorý je pre vás najlepší – a získate prirodzené, krásne opálenie.

Autor:

Autor: Kristina Horváthová - Ktorý samoopaľovací prípravok vybrať? | Hodnotenie-produktov.sk

Kristina Horváthová

Kategória: Kozmetika

Pridať komentár

Váš e-mail nebude zverejnený. * Označené polia sú povinné









Uložte moje údaje, e-mail a webovú stránku do prehliadača, aby sa vyplnili pri ďalšom písaní komentára.