Čím bieliť zuby? Redakcia testuje najlepšie prípravky na bielenie zubov

Túžite po bielych zuboch? Uvažujete, či môžete rozjasniť odtieň úsmevu bez návštevy zubára a bez drahých terapií? Ukazuje sa, že dobrý produkt na bielenie zubov účinne rozjasňuje úsmev, a pritom pôsobí prirodzene a bezpečne.

bieliť zuby doma? Overili sme to za vás! Naše testerky používali bieliace prášky, pasty a systémy. Ktorý produkt funguje najlepšie? Výsledky prekvapujú!


Misia: nájsť najlepší produkt na bielenie zubov

Čím bieliť zuby? Produktov na rozjasňovanie úsmevu je čoraz viac. K dispozícii sú pasty, prášky, kvapaliny, ako aj celé bieliace systémy. Niektoré z nich sa používajú pomerne komplikovane, a iné sú jednoducho výrobky na rýchle použitie. V našom rebríčku testerky testovali 5 rôznych prípravkov (poradie je náhodné):

  • Smilebite: prášok na bielenie zubov s kokosovým uhlím;
  • OPALESCENCE: Whitening Cool Mint Bieliaca pasta;
  • Blanx: White Shock Intenzívny bieliaci systém + Blanx LED Bite;
  • Biela perla: 10-dňový systém, 3-fázová formula;
  • UltraBlanc: Bieliaca zubná pasta s aktívnym uhlím.

Toto sú produkty, o ktorých sa dočítate takmer na každom fóre venovanom kráse a krásnym zubom. Často sa tiež spomínajú aj v rôznych skupinách na Facebooku. Majú na internete tiež desiatky či dokonca stovky pozitívnych recenzií – na stránkach obchodov alebo cenových porovnávačoch. Tiež ich vysoko hodnotia používateľky (s hodnotením aspoň 4,2). A najlepšie zo všetkého... stoja menej než 25 eur. Práve preto sme na testovanie vybrali tieto prípravky a vytvorili sme rebríček najlepších 5!

Čím bieliť zuby? Recenzie najlepšieho produktu v rebríčku vám určite pomôžu pri výbere: „Stačia 2 až 3 kúry za týždeň, a efekty sú úchvatné!“ (výňatok z recenzie).


Čím bieliť zuby? Testy a recenzia redakcie

Toto je jeden z najzaujímavejších testov, aký sa nám podarilo zrealizovať. Pri výbere najlepšieho produktu na bielenie zubov naše testerky boli rozdelené do 5 rôznych skupín. Všetko pre to, aby každý z produktov vyskúšal konkrétny počet testeriek. Vďaka tomu bolo možné oveľa jednoduchšie všimnúť si efekty a pripísať ich prípravku. Testy trvali 14 dní (ak výrobca nepožadoval iný postup).

Neskôr každá z dám vyplnila anketu a posúdila účinky prípravku. Dôležité bolo doslova všetko, predovšetkým subjektívne nevýhody a prednosti daného produktu. V ankete bol každý prípravok hodnotený na stupnici od 1 do 10, kde jeden je „veľmi slabé“ a 10 je „úžasné“. Hodnotených bolo 5 kategórií. Sú to:

  • intenzita bielenia;
  • cena;
  • príchuť;
  • výdatnosť;
  • zloženie.

Okrem toho testerky často poukazovali okrem iného na ochranu pred zubným kazom, spôsob a náročnosť používania, či prípadné podráždenia. Aj keď bol boj ťažký, podarilo sa vám vybrať ten najlepší produkt!


Toto je najlepší prípravok na bielenie zubov: výsledky


Ktorý produkt vyhral? Čo sa oplatí používať? Čím bieliť zuby? Recenzie našich testeriek jednoznačne ukazujú, ktorý prípravok funguje najlepšie. Číslo 1 v rebríčku získalo priemerné hodnotenie 9 alebo viac v každej kategórii, a celkovo až 9,58 bodov!

Samozrejme, všetky produkty v rebríčku sú dobré (inak by ani neboli testované), avšak jeden z nich sa obzvlášť vyníma. Chcete sa dozvedieť, ktorý? Pozrite sa rebríček najlepších prípravkov na bielenie zubov a prečítajte si dôkladné recenzie piatich produktov. Vyberte si najefektívnejšie z nich a užite si krásny úsmev!

Autor:

Autor: Kristina Horváthová - Čím bieliť zuby? | Hodnotenie-produktov.sk

Kristina Horváthová

Kategória: Kozmetika

Pridať komentár

Váš e-mail nebude zverejnený. * Označené polia sú povinné









Uložte moje údaje, e-mail a webovú stránku do prehliadača, aby sa vyplnili pri ďalšom písaní komentára.