Ktorý prípravok na strie? Redakcia testuje najlepšie prípravky

Uvažujete, ktorý prípravok na strie vybrať? Spoznajte 5 najlepších produktov podľa redakcie, a vyberte ten najlepší produkt na strie

Ale ktorý produkt je najlepší? Naše redaktorky vytvorili rebríček, aby vám pomohli správne sa rozhodnúť – tu sú výsledky. Zaujímajú vás výsledky? Čítajte ďalej! Tehotenstvo, puberta, chudnutie, hormonálne zmeny... To sú najčastejšie príčiny vzniku strií. Strie sa zvyčajne objavujú na bruchu, prsiach, stehnách a zadku, avšak objavujú sa aj napr. pod kolenami. Chcete zmenšiť viditeľnosť existujúcich strií alebo predísť vzniku novým? Naša redakcia pripravila pre vás špeciálny rebríček najlepších 5 najlepších produktov na strie. Ide predovšetkým o kozmetické prípravky vytvorené pre mamičky a tehotné ženy – pozrite sa, ktorý z nich sa ukázal ako najúčinnejší!


Misia: nájsť najlepší produkt na strie

Strie sú veľmi častým estetickým defektom – majú ich tak ženy ako aj muži. Strie sa obyčajne vytvárajú pri nadmernom napínaní kože, napr. počas tehotenstva. Niet divu, že na trhu nájdete toľko kozmetických prípravkov, ktoré sú špeciálne určené na boj proti tomuto problému. Čo na strie funguje najlepšie?

V redakcii sme urobili dôsledný prieskum, aby sme predstavili len dobré na strie. Sú to krémy a oleje, ktoré sú mimoriadne populárne na internete a najčastejšie sa spomínajú napríklad na fórach či v rôznych skupinách. Majú tiež veľa pozitívnych recenzií a vysoké hodnotenia (m.in. v katalógoch kozmetických výrobkov, obchodoch a cenových porovnávačoch). Sú tiež ľahko dostupné (okrem jedného, o čom sa dozviete neskôr) a cenovo dostupné.

V našich testoch sme zohľadňovali:

  • Lili&Mu: olej na strie na bruchu, stehnách a prsiach;
  • Pierre Fabre Elancyl: krém proti striám pre tehotné ženy;
  • Mustela: Maternite krém na strie;
  • Ziaja: Mamma Mia, krém proti striám;
  • Bio-Oil: olej na ošetrovanie pokožky.

Ktorý z týchto produktov sa ukázal ako najlepší? Musíme uznať, že výber bol ťažký, pretože sme testovali len kvalitné oleje a dobré krémy nastrie!

Ktorý prípravok na strie je najlepší? Recenzie a testy redakcie

V prípade tohto testu sa objavila trochu netypická situácia. Hoci rebríček zahŕňa 5 dobrých kozmetických prípravkov na strie, jeden z nich... vôbec nebol testovaný. Ukazuje sa, že hoci je to populárny produkt na internete, nesmie sa v oficiálnej distribúcii predávať!

Úryvok z recenzie trochu vysvetľuje túto záhadu: „Začnime od príčin stiahnutia z predaja – vyplýva to z nariadenia Európskej komisie, na základe ktorého je zakázaný predaj výrobkov s obsahom MIT (metylzotiazolinón) nad 15 ppm 😲. Táto látka patrí medzi alergénne konzervačné látky, a vyvoláva alergické reakcie.“

Ako teda prebiehali testy? Redakcia k testom prizvala tehotné ženy a mladé mamičky. Boli rozdelené do 4 rôznych skupín, ktorým bol náhodne pridelený prípravok na testovanie. Posledný výrobok (stiahnutý z oficiálnej distribúcie) bol posudzovaný na základe recenzií na internete a informácií od výrobcu.


Ako dlho trvali testy? Každá dáma používala krém alebo olej podľa pokynov výrobcu, uvedené na obale prípravku – vždy až do poslednej kvapky! Neskôr prišla chvíľa pravdy, čiže hodnotenie od 1 do 10, v siedmych kategóriách:

  • hydratácia;
  • prevencia strečových nosidiel;
  • redukcia strií;
  • cena;
  • výdatnosť;
  • žiadne podráždenia;
  • zloženie.

Každý prípravok bol hodnotený komplexne – nielen ohľadne účinnosti, ale aj bezpečnosti používania. Koniec koncov, počas tehotenstva je potrebné starať sa nielen o seba, ale aj o bábätko! Testerky tiež okrem iného zohľadňovali vôňu, možnosť používania na masáž či prípadné vytváranie škvŕn na oblečení.


Toto sú najlepšie produkty na strie: výsledky




Čo používať na strie? Tento rebríček ukazuje, že na trhu nájdete viacero dobrých prípravkov! Jeden z nich však obzvlášť vyniká – celkovo získal až 9,86/10 bodov! Číslo 2 získalo takmer o 2 body menej (tzn. 7,87/10).

V recenzii lídra rebríčka si okrem iného prečítate, že: „[...] Je to skvelé riešenie pre všetky ženy, ktoré sa obávajú strií a chcú sa postarať o svoju pokožku.✨“

Autor:

Autor: Kristina Horváthová - Ktorý prípravok na strie? | Hodnotenie-produktov.sk

Kristina Horváthová

Kategória: Kozmetika

Pridať komentár

Váš e-mail nebude zverejnený. * Označené polia sú povinné









Uložte moje údaje, e-mail a webovú stránku do prehliadača, aby sa vyplnili pri ďalšom písaní komentára.