Ktorý očný krém si vybrať? Redakcia testuje najlepšie očné krémy

Jemná pokožka si vyžaduje špeciálnu starostlivosť. Dobrý očný krém dokáže zázraky – hydratuje, spevňuje alebo dokonca redukuje tmavé kruhy alebo opuchy. Pokožka sa vďaka tomu stáva hrubšia a zanikajú drobné vrásky. Ktorý produkt vybrať, aby bol účinný a bezpečný? Predsa dostupných je množstvo rôznych prípravkov...

Aby sme vám to uľahčili, naša redakcia pripravila rebríček 5 najlepších očných krémov. Zistite, ktorý prípravok ocenili naše testerky ako najúčinnejší a vyberajte si s plným vedomím!


Misia: nájdite najlepší očný krém

Dôkladný prieskum, potom 14 dní testovania, a nakoniec recenzie a skutočne horúce diskusie – tak v skratke vyzeral proces výberu najlepšieho očného krému. Zo všetkých dostupných produktov sme vybrali 5 rôznych (poradie je náhodné):

  • Nutridome: hydratačný očný krém na vrásky a kruhy pod očami, s výťažkom z perál;
  • Make Me Bio: očný krém s marakujou a zeleným čajom;
  • Kiehl's: očný krém s avokádom;
  • Fitomed: moje č. 10 očný krém s prirodzeným účinkom proti vráskam;
  • Biotaniqe: terapia slimačím slizom, biologicky aktívny regeneračný krém.

Všetky tieto prípravky majú predovšetkým hydratovať, rozjasňovať a chrániť pred objavovaním sa príznakov starnutia. Štyri z nich stoja niekoľko desiatok, a jeden viac než sto eur.

Akým spôsobom sme vybrali dobré očné krémy do nášho rebríčka? Recenzie v katalógoch a porovnávačoch, recenzie používateliek na internete, počet zmienok na fórach či skupinách na Facebooku – redakcia zohľadnila práve tieto faktory. Testované výrobky sú populárne, známe vo svete kozmetiky, a majú množstvo recenzií. A navyše sú ľahko dostupné.

Ktorý z nich vyhral? Dozviete sa už čoskoro. Časť recenzie však hovorí sama za seba – je to skutočne výnimočný produkt: „Číslo 1 v rebríčku nemohlo byť iné!“.


Ktorý očný krém je najlepší? Testy a recenzie redakcie

Vybrať 5 veľmi dobrých očných krémov nebolo vôbec jednoduché. Ukázalo sa však, že nájsť medzi nimi najlepší bola hračka! Číslo 1 v rebríčku získal až 9,68/10 bodov. Ako presne prebiehali testy?

Každá testerka používala každý jeden z piatich krémov počas 14 dní. Po dvoch týždňoch pravidelného používania vyplnila krátku anketu a pripravila recenziu s najväčšími prednosťami a nevýhodami daného produktu. Aby bola zaručená maximálna objektivita, diskusie a výmeny názorov sa uskutočnili až po skončení všetkých testov. Vďaka tomu žiadne dievča nemohlo sugerovať svoje názory ostatným.

Testerky hodnotili každý jeden krém na stupnici od 1 (veľmi slabý) do 10 (úžasný), pričom zohľadňovali šesť rôznych kategórií:

  • intenzita pôsobenia;
  • cena;
  • vôňa;
  • výdatnosť;
  • konzistencia;
  • zloženie.

Všímali si aj niekoľko ďalších iných faktorov, okrem iného veľkosť balenia, vhodnosť pre vegánov, či jednoduchosť aplikácie.

Vďaka tomu bolo možné pristupovať k testu čo najkomplexnejšie – hodnotiť prípravy ohľadne ich účinnosti, bezpečnosti, ako aj pohodlnému a praktickému používaniu. Umožnilo to vybrať ten naozaj najlepší očný krém! Ktorý produkt vyhral? Je najdrahší prípravok zároveň aj najlepším?


Toto sú najlepšie očné krémy: výsledky


Ktorý očný krém si vybrať? Ktorý produkt účinne hydratuje, chráni pred vráskami a náležite ošetruje? V našom rebríčku nájdete len dobré očné krémy, ale jeden z nich obzvlášť vyniká. Dosiahol celkový výsledok až 9,68 bodov. Číslo 2 dosiahol jedine... 7,9 bodov! Rozdiel je skutočne impozantný.

Pozrite si rebríček najlepších očných krémov a prečítajte si dôkladné recenzie našich testeriek. Nájdete tam aj najdôležitejšie prednosti a nevýhody jednotlivých prípravkov, vďaka čomu sa môžete ľahšie správne rozhodnúť. Vyberte si produkt, ktorý sa veľmi účinne postará o jemnú pokožku očného okolia. Rozžiarte svoj pohľad a pochváľte sa vypnutou pokožkou!

Autor:

Autor: Kristina Horváthová - Ktorý očný krém si vybrať? | Hodnotenie-produktov.sk

Kristina Horváthová

Kategória: Kozmetika

Pridať komentár

Váš e-mail nebude zverejnený. * Označené polia sú povinné









Uložte moje údaje, e-mail a webovú stránku do prehliadača, aby sa vyplnili pri ďalšom písaní komentára.