Čo na spánok? Redakcia testuje želé cukríky a tablety

Prevraciate sa z boku na bok namiesto toho, aby ste hneď zaspali? Prebúdzate sa v noci? Váš spánok nie je dostatočne regenerujúci? Ak áno, presne pre vás vznikli výživové doplnky na spánok. Najčastejšie obsahujú predovšetkým vyskytujúce sa (známe ako spánkový hormón).

Na trhu existuje množstvo rôznych produktov, hlavne vo forme tabliet a želé cukríkov. Čo na spánok, aby ste sa konečne dobre vyspali? Redakcia vybrala a otestovala 5 najlepších prípravkov, aby vám uľahčila správne sa rozhodnúť. Pozrite sa, ktoré z nich vyhrali, a vyberte si najlepšie tablety na spanie Ste zvedaví, čítajte ďalej!


Misia: nájsť najlepšie výživové doplnky na spanie

Používajte telefón pred spaním, hodiny nočného odpočinku sú nepravidelné, pracujete na zmeny, máte jet lag... To sú len niektoré z faktorov, ktoré môžu negatívne ovplyvňovať vytváranie melatonínu, čiže hormónu spánku. To zase vedie k rozladeniu biologických hodín, a to následne vedie okrem iného k problémom so zaspávaním. Neprekvapuje, že výživové doplnky na spanie sú tak populárne a často používané.

Na trhu ich nájdete veľmi veľa, preto ich výber môže byť veľmi náročný. Práve preto sme vytvorili rebríček, ktorý vám uľahčí správne sa rozhodnúť. Po dlhom prieskume sme vybrali 5 najčastejšie odporúčaných a opisovaných produktov, ktoré majú zároveň veľa vysokých hodnotení a pozitívnych recenzií na internete.

Tu sú najlepšie výživové doplnky s melatonínom, ktoré sme testovali a hodnotili:

  • Oh!Tomi: Super Sleep;
  • Vicks: ZZZQuil;
  • Sanofi: Novanoc;
  • Swanson: Melatonin Sleep Support;
  • SFD Nutrition.

Sú to prípravky, ktoré obsahujú melatonín, sú široko dostupné, a zároveň nie sú drahé – stoja od niekoľkých eur do niekoľkých desiatok eur (hoci najlepšie je prepočítavať cenu za dennú dávku). Ktorý z týchto prípravkov si obzvlášť podmanil srdcia našich užívateliek?


Ktoré tablety na spanie (alebo želé cukríky) sú najlepšie? Recenzie a testy redakcie

V súčasnosti má problémy so spánkom množstvo ľudí. Preto nebolo náročné nájsť osoby, ktoré sa chceli zapojiť do testov. Všetci boli rozdelení do 5 skupín, z ktorých každá používala iný prípravok. Testy trvali mesiac ak sa produkt neminul skôr).

Testerky napísali krátke recenzie o produktoch. Hodnotili ich tiež v 4 rôznych kategóriách, aby boli zohľadnené všetky hľadiská:

  • intenzita pôsobenia;
  • cena;
  • výdatnosť;
  • zloženie.

Produkt v každej kategórii mohol získať od 1 do 10 bodov. Dievčatá tiež zaznamenali m.in formu (tablety, gély), chuť (pre gély) a špecifickú dávku aloe vera. Ktorý prípravok na spanie získal najvyššie hodnotenie? Pripomíname, že účinky výživových doplnkov sú veľmi subjektívnou záležitosoťu.


Toto sú najlepšie výživové doplnky na spanie: výsledky


Dobré tablety (alebo želé cukríky) na spanie sú spôsob, ako sa konečne dobre vyspať. Produktom číslo 1 v rebríčku získal celkovo až 9,7/10 bodov, z toho 10/10 v najdôležitejšej kategórii, čiže „intenzita účinku“. Oplatí sa vybrať najlepšie hodnotený výživový doplnok na spanie? Recenzia tohto produktu hovorí sama za seba:

„Naše testerky očarila účinnosť, stačí doslova len 1 dávka [ pol hodiny pred spaním, a k tomu jedno balenie stačí až na 60 dní používania“.

Chcete zistiť, aké sú prednosti a nevýhody konkrétnych produktov?

Autor:

Autor: Kristina Horváthová - Čo na spánok? | Hodnotenie-produktov.sk

Kristina Horváthová

Kategória: Kozmetika

Pridať komentár

Váš e-mail nebude zverejnený. * Označené polia sú povinné









Uložte moje údaje, e-mail a webovú stránku do prehliadača, aby sa vyplnili pri ďalšom písaní komentára.