Ktoré kozmetické prípravky na celulitídu vybrať? Časopis testuje najlepšiu kozmetiku proti celulitíde

Máte celulitídu na nohách a zadku? Hľadáte produkt, vďaka ktorému bude vaša pokožka hladšia, správne hydratovaná a pevnejšia? Chcete účinne bojovať proti pomarančovej koži? Vyberte si dobrý produkt na celulitídu – pleťovú vodu, sérum alebo koncentrát. Takýto prípravok podporuje boj za hladkú pokožku vďaka správne vybraným aktívnym zložkám.

kozmetika proti celulitíde je najlepšia? Čo by ste si mali vybrať, ak je na trhu veľa rôznych produktov? Náš tím pre vás testoval top 5 produktov! Zistite, ktorá kozmetika bola hodnotená a ktorá sa ukázala ako najlepšia!


Misia: nájsť najlepšiu kozmetiku na celulitídu

Celulitída je prirodzený stav kože, preto s ňou vôbec netreba bojovať. Mnohé ženy ju však stále považujú za problém a snažia sa pokožku vyhladiť rôznymi spôsobmi. Okrem fyzickej aktivity, zdravšej stravy a pitia vody, sa oplatí doplniť starostlivosť dobrou kozmetikou proti celulitíde. Cieľom týchto prípravkov je stimulovať krvný obeh, hydratáciu a spevniť pokožku, a vďaka tomu zmenšiť viditeľnosť tzv. pomarančovej kože.

Aby sme vám pomohli vybrať tú najlepšiu kozmetiku na celulitídu, tlač testovala 5 rôznych produktov. Sú to známe, obľúbené a ľahko dostupné produkty v rôznych formách: balzamy, séra, koncentráty. V hodnotení nájdete (náhodné poradie):

  • Celloo: telový balzam proti celulitíde s avokádom, zázvorom a kofeínom Ready to show off;
  • BingoSpa: 100 % škoricovo-kofeínový koncentrát s koenzýmom Q10;
  • Tołpa: Cellulite Turbo nočný krém proti celulitíde;
  • Elancyl: Slim Design Nočný krém proti celulitíde;
  • Eveline: 4D Slim Extreme Superkoncentrované nočné sérum proti celulitíde.

Prečo práve tieto produkty? Je to jednoduché – nielen, že ich často odporúčajú na rôznych fórach, ale tiež majú množstvo recenzií a vysoké hodnotenia v porovnávačoch alebo internetových obchodoch. Jednoducho je vidieť, že ženy ich obľubujú a často používajú! Sú to pravdepodobne najlepšie kozmetické prípravky proti celulitíde na trhu.

Vybrané prípravky majú rôzne ceny: najlacnejší sa dá kúpiť za pár eur, a najdrahší za viac ako 100 eur. Napriek tomu ceny nie sú vôbec prehnané, takže je to kozmetika, ktorú si môže dovoliť takmer každý.


Ktorý kozmetický prípravok na celulitídu je najlepší? Recenzie a testy redakcie

Pravdou je, že na testovanie sme vybrali skutočne špičkové a najpopulárnejšie prípravky – tie najlepšie proti celulitíde. Celá redakcia bola veľmi zvedavá na výsledky! Aby boli testy v maximálnej možnej miere objektívne, každý produkt testovala iná skupina. Takým spôsobom bolo možné oveľa jednoduchšie posúdiť efekty (tým viac, že žiadna testerka počas posledných niekoľko mesiacov nepoužívala žiadne produkty proti celulitíde).

Test trval mesiac, hoci nie každý kozmetický prípravok bol používaný rovnako dlho – kúra s použitím jedného z nich by mala trvať len 2 týždne. Každá testerka používala pridelený prípravok v súlade s pokynmi uvedenými na obale (napr. každý deň alebo každých niekoľko dní).

Poslednou etapou bolo vyplnenie ankety. Práve v nej dámy opisovali svoje skúsenosti s daným kozmetickým prípravkom, a hodnotili ho v 7 rôznych kategóriách tak, aby bolo výsledné hodnotenie čo najobjektívnejšie. Hodnotené boli:

  • intenzita pôsobenia;
  • cena;
  • jednoduchosť aplikácie;
  • vôňa;
  • výdatnosť;
  • konzistentnosť;
  • zloženie.

V každej z týchto kategórií mohol produkt získať 1 až 10 bodov, pričom 1 je veľmi slabé a 10 je úžasné. Ktorý produkt sa ukázal ako najlepší?


Tu sú najlepšie kozmetické prípravky proti celulitíde: výsledky


Podarilo sa vybrať najlepšie kozmetické prípravky proti celulitíde? V recenzii produktu číslo 1 sa okrem iného dočítate: „Naše testerky uchvátili vynikajúce výsledky😍". Vyzerá, že je to skutočne perfektný prípravok! Používateľkám sa zapáčili nielen rýchle účinky, ale aj prírodné zložky a jednoduchá aplikácia.

Najlepší kozmetický prípravok proti celulitíde podľa nášho rebríčka získal takmer 10/10 bodov, presnejšie – až 9,77. Je to skvelý výsledok. O to viac, že produkt č. 2 získal celkové hodnotenie len 7,87, teda takmer o 2 body menej.

Chcete spoznať presný zoznam produktov? Pozrite si rebríček najlepších kozmetický prípravkov proti celulitíde, a spoznajte prednosti a nevýhody každého prípravku. Vyberte si krém, sérum alebo koncentrát, ktorý vám účinne pomôže v boji proti celulitíde.

Autor:

Autor: Kristina Horváthová - Ktoré kozmetické prípravky na celulitídu vybrať? | Hodnotenie-produktov.sk

Kristina Horváthová

Kategória: Kozmetika

Pridať komentár

Váš e-mail nebude zverejnený. * Označené polia sú povinné









Uložte moje údaje, e-mail a webovú stránku do prehliadača, aby sa vyplnili pri ďalšom písaní komentára.