Ktoré výživové doplnky na vlasy vybrať? Redakcia testuje tablety a želé cukríky

Sú suché, lámavé a vypadávajúce vlasy vašou nočnou morou? Vyskúšajte dobré tablety na vlasy alebo výživové doplnky vo forme želé cukríkov. Ich zloženie je vypracované takým spôsobom, aby podporovalo rast a vzhľad pramienkov – vďaka takým látkam ako biotín, kremík, zinok a mnoho iných.

Ale výživové doplnky na vlasy si vybrať? Naša redakcia testovala 5 odporúčaných prípravkov. Skontrolujte výsledky a objavte prednosti a nevýhody overených produktov!


Misia: nájsť najlepšie výživové doplnky na vlasy

Tablety, kapsuly, oleje, želé cukríky, suspenzie... Môžete sa v tom všetkom stratiť – na trhu nájdete množstvo dobrých výživových doplnkov na vlasy! Líšia sa nielen svojou formou, ale aj zložením, obsahom aktívnych látok, cenou či intenzitou účinku. Najčastejšie obsahujú vitamíny a minerály, ktoré podporujú vzhľad – ich cieľom je dopĺňať nedostatky. Ktoré výživové doplnky na vlasy vybrať?

Naše testerky testovali 5 rôznych prípravkov. Do užšieho výberu sa dostali produkty, ktoré sú ľahko dostupné a medzi používateľkami internetu veľmi populárne – na fórach a skupinách. Okrem toho majú desiatky, či dokonca stovky recenzií a vysoké hodnotenia. 4,6 z 5 hviezdičiek je minimum! V prípade týchto testov sme vybrali prípravky, ktoré majú rôzne zloženia. Uľahčilo to porovnávanie účinnosti jednotlivých produktov.

V hodnotení nájdete (náhodné poradie):

  • Oh!Tomi: Super Hair, výživový doplnok vo forme želé cukríkov;
  • Hair Care Panda: výživový doplnok vo forme želé cukríkov;
  • Colfarm: Maxi Krzem, výživový doplnok;
  • Solgar: výživový doplnok na vlasy, pokožku, nechty;
  • Doppelherz: Aktiv na vlasy a nechty + praslička, výživový doplnok.

Ktorý z týchto produktov vyhral – subjektívne sa ukázal ako najúčinnejší? Bol to najdrahší prípravok (s cenou viac než 20 eur) alebo ten najlacnejší (za pár eur)?


Ktorý výživový doplnok na vlasy je najlepší? Recenzie a testy redakcie

Každý výrobok môže mať úplne iný účinok v závislosti od daného organizmu – týka sa to predovšetkým výživových doplnkov. V tomto prípade sú dôležité aj také faktory ako prípadné nedostatky, spôsob stravovania alebo životný štýl. Avšak dá sa stanoviť všeobecný trend, ktorý viac-menej ukazuje účinnosť jednotlivých prípravkov.

Tak to je aj v našom prípade. Testy trvali približne 3 mesiace. Každý z produktov používala iná skupina používateliek. Dievčatá si zapisovali svoje postrehy tak počas kúry, ako aj po jej skončení. Poslednou etapou bola anketa, v ktorej každý výživový doplnok mohol získať body na stupnici od 1 do 10 (1 – veľmi slabé, 10 – úžasné).

Hodnotené boli 4 rôzne kategórie:

  • intenzita pôsobenia;
  • cena;
  • obsah vitamínov a minerálov;
  • zloženie.

Produkt v každej kategórii mohol získať od 1 do 10 bodov. Dievčatá tiež zaznamenali m.in formu (tablety, gély), chuť (pre gély) a špecifickú dávku aloe vera. Ktorý prípravok na spanie získal najvyššie hodnotenie? Pripomíname, že účinky výživových doplnkov sú veľmi subjektívnou záležitosoťu.

Ako to dopadlo? Ktorý prípravok sa stal lídrom tohto rebríčka?


Toto sú najlepšie výživové doplnky na vlasy: výsledky


Ktoré tablety na vlasy si vybrať? A možno sú lepšie tie vo forme želé cukríkov? Recenzia produktu číslo 1 v našom rebríčku sa začína slovami „[...] žiskal si naše srdcia už od začiatku testov😍“. Je možno ľahké vedieť, o aký typ doplnkov ide!

Líder získal 9,7/10 bodov. Testerkám sa zapáčilo predovšetkým rôznorodé zloženie, vysoký podiel účinných látok v jednej dávke, a samozrejme aj výhodná cena.

Aké hodnotenia získali jednotlivé prípravky? Aké sú ich prednosti a nevýhody?

Autor:

Autor: Kristina Horváthová - Ktoré výživové doplnky na vlasy vybrať? | Hodnotenie-produktov.sk

Kristina Horváthová

Kategória: Kozmetika

Pridať komentár

Váš e-mail nebude zverejnený. * Označené polia sú povinné









Uložte moje údaje, e-mail a webovú stránku do prehliadača, aby sa vyplnili pri ďalšom písaní komentára.