Ktorý šampón proti lupinám vybrať? Redakcia testuje najlepšie šampóny proti lupinám

Máte lupiny a chcete sa ich zbaviť raz a navždy? Máte už skutočne dosť, že pokožka na hlave je presušená (a často sa zároveň robí rýchlo mastná)? Uvažujete, ktorý produkt vybrať, aby fungoval efektívne, účinne, bezpečne a dlhodobo?

Pozreli sme sa na to! V našom rebríčku nájdete 5 najlepších šampónov proti lupinám – testovali sme ich krížom-krážom. Pozrite sa, čo sa dostalo do zoznamu a ktorá formulácia sa stala nespornou jednotkou. Pozrite sa, šampón proti lupinám sa oplatí vybrať!


Misia: nájsť najlepší šampón proti lupinám

Šampóny proti lupinám patria medzi najobľúbenejšie kategórie na trhu. Preto neprekvapuje, že takmer každá firma, ktorá vyrába kozmetiku na vlasy, má svoj vlastný výrobok tohto typu. Ale kvôli tomu je výber najlepšieho produktu mimoriadne náročný... Naša redakcia si to dobre uvedomuje – práve preto sme sa rozhodli pripraviť tento rebríček.

Prvou etapou bol výber 5 produktov na testovanie. Redakcia preto urobila prieskum internetových obchodov, cenové porovnávače, katalógy kozmetických prípravkov, online fóra a skupiny na Facebooku. Vybrali sme prípravky, ktoré sú najčastejšie spomínané, majú najviac recenzií a vysoké hodnotenia. Sú to bežné (dostupné v drogériách) aj špecializované šampóny. Zoznam 5 najlepších šampónov proti lupinám, ktoré sme testovali (v náhodnom poradí):

  • Nutridome: Šampón proti lupinám s pyroktónolamínom a s hydratačným účinkom;
  • Vichy: Dercos K Očisťujúci šampón proti lupinám;
  • Pirolam: Šampón proti lupinám s vitamínmi A + E;
  • Nizoral: Liečivý šampón proti lupinám;
  • Procter & Gamble: Head & Shoulders Šampón proti lupinám

Všetky tieto výrobky sú podľa výrobcov určené na účinný boj proti príznakom lupín. Sú tiež ľahko dostupné, a zároveň cenovo dostupné (stoja niekoľko eur za jedno balenie).

Ktorý produkt sa ukázal ako najlepší? Je to jeden z populárnych šampónov? Alebo možno ten najšpecializovanejší?


Ktorý šampón proti lupinám je najlepší? Testy a recenzie redakcie

Lupiny trápia mnohé ženy aj mužov. Preto sa na našom teste zúčastnili nielen testerky, ale aj testeri – podarilo sa „zverbovať“ niekoľkých mužov. Aké boli testy? Aby sa zabezpečila čo najvyššiu objektivitu, každá skupina testovala iný produkt. Testy trvali 30 dní (ak sa prípravok neminul skôr). Všetci účastníci bojovali s lupinami mnoho rokov.

Okrem rezenzie, opisu predností a nevýhod produktov, testerky a testeri vyplnili aj krátku anketu. Práve v ankete hodnotili prípravok na stupnici od 1 do 10, pričom 1 je „veľmi slabé“ a 10 je „úžasné“. Hodnotených bolo 6 rôznych kategórií:

  • intenzita pôsobenia;
  • cena;
  • vôňa;
  • výdatnosť;
  • konzistencia;
  • zloženie.

Vďaka tomu sa podarilo posúdiť každý produkt skutočne komplexne. Vďaka tomu sme mohli vybrať skutočne najlepší prípravok, ktorá je nielen intenzívny, ale aj výdatný a má dobré zloženie!


Toto sú najlepšie šampóny proti lupinám: výsledky


Musíme uznať, že v tomto rebríčku nájdete len dobré šampóny proti lupinám. Názory o najlepšom produkte v tomto rebríčku sú však jednoznačné! Prípravok, ktorý si účastníčky testu najviac obľúbili, opísaný je nasledovne:

„Vďaka svojej superúčinnosti, dobrému zloženiu a vysokej výdatnosti je šampón proti lupinám [ absolútnym hitom nášho rebríčka🤩".

Produkt číslo 1 získal celkové hodnotenie až 9,62/10. Až 10/10 získal v najdôležitejšej kategórii „intenzita účinku“. O ktorý prípravok ide? To sa dozviete z nášho rebríčka najlepších šampónov proti lupinám. Pozrite si 5 najlepších kozmetických prípravkov a vyberte ten, vďaka ktorému sa navždy rozlúčite s lupinami!

Autor:

Autor: Kristina Horváthová - Ktorý šampón proti lupinám vybrať? | Hodnotenie-produktov.sk

Kristina Horváthová

Kategória: Kozmetika

Pridať komentár

Váš e-mail nebude zverejnený. * Označené polia sú povinné









Uložte moje údaje, e-mail a webovú stránku do prehliadača, aby sa vyplnili pri ďalšom písaní komentára.