Ktorý kondicionér na riasy vybrať? Redakcia testuje najlepšie kondicionéry na riasy

Chcete mať husté, silné a predĺžené riasy – bez toho, aby ste museli navštíviť kozmetičku, a bez lepenia tŕs? Chcete vidieť zlepšenie kondície tŕs? Máte poškodené riasy a potrebujete špeciálnu podporu? Vyberte si dobrý kondicionér na riasy a doprajte si očarujúci pohľad len za 4 týždne!

Ale ktorý produkt je najlepší? Naše redaktorky pripravili rebríček, aby vám pomohli správne sa rozhodnúť – tu je najlepších kondicionérov na rast a hustotu rias Zaujímajú vás výsledky? Čítajte ďalej!


Misia: nájsť najlepší kondicionér na riasy

Po niekoľkých týždňoch hľadania a testovania... máme víťaza! Avšak predtým, ako objavíte najlepší sérum na rast mihalníc, uvádzame posledných päť (poradie náhody):

  • Nutridome: kondicionér na riasy so zahusťujúcim, predlžujúcim a posilňujúcim účinkom;
  • Long4Lashes: sérum urýchľujúce rast rias;
  • Eleverlash: kondicionér na riasy;
  • RevitaLash: kondicionér na riasy Eyelash Conditioner Advanced;
  • Regenerum: regeneračné sérum na riasy.

Sú to produkty z rôznych cenových úrovní (od niekoľkých desiatok až po niekoľko stoviek eur). Ale je najdrahší vždy aj najlepší? Čoskoro sa presvedčíte...

Prečo sa rozhodli práve pre takéto prípravky? Časopis zohľadnil niekoľko faktorov. Sú to kondicionéry, ktoré majú veľmi dobré hodnotenia v internetových obchodoch a cenových porovnávačoch (hodnotenie aspoň 4,5). Majú tiež veľa pozitívnych recenzií, a tiež sa často objavujú v odporúčaniach na fórach a skupinách FB. Dajú sa tiež bez väčších problémov kúpiť cez internet (a často aj v kamenných predajniach).

Vďaka tomu sme mohli vybrať najlepší kondicionér na riasy. Recenzia tohto produktu hovorí sama za seba:

„Absolútna jednotka na trhu podľa nášho rebríčka. Kondicionér na rasy, ktorý prináša fenomenálne efekty – už po niekoľkých dňoch si všimnete zlepšenie kondície rias a prvé efekty lepšieho rastu.“


Ktorý kondicionér na riasy je najlepší? Testy a recenzie redakcie

Pri vytváraní tohto rebríčka sa podieľalo množstvo testeriek. Vďaka tomu môžeme povedať, že výsledky sú smerodajné. Každý z piatich kondicionérov nezávisle testovalo päť rôznych dievčat. Prečo sme sa rozhodli vykonávať testy práve týmto spôsobom?

Vďaka tomu sme predišli riziku, že efekty budú súvisieť s predtým používaným produktom. Záležalo nám, aby prípravok používali osoby, ktoré počas predchádzajúcich mesiacoch nepoužívali žiadny iný kondicionér.

Testy trvali 5 týždňov. Každý prípravok bol použitý v súlade s pokynmi výrobcu. Po skončení testu sa testerky podelili o svoje názory. Kondicionéry hodnotili v siedmich kategóriách:

  • dĺžka rias;
  • cena;
  • zahustenie rias;
  • zväčšenie objemu rias;
  • čas na dosiahnutie výsledkov;
  • žiadne podráždenia;
  • jednoduchosť aplikácie.

Kondicionér mohol získať až 10 bodov v každej kategórii (10 – úžasné). Okrem týchto stálych kritérií dôležité boli aj nasledovné faktory:

  • výdatnosť – na ako dlho stačí jedno balenie;
  • zloženie – obsah prírodných látok;
  • vôňa alebo bez vône;
  • výsledky oftalmologických a dermatologických testov pred uvedením krému do predaja.

Tento holistický prístup znamenal, že každý výrobok bol hodnotený komplexne: zohľadňoval nielen účinnosť, ale aj pomer ceny a kvality a bezpečnosť používania (čo je obzvlášť dôležité pri výrobkoch určených na použitie v okolí očí). Výsledky nás prekvapili...


Toto je najlepší kondicionér na riasy: výsledky


Ktorý kondicionér na riasy je najlepší? Redakcia to dôkladne overila! Ukázalo sa, že najlepší kondicionér na riasy spája v sebe vysokú účinnosť (prvé efekty viditeľné už za niekoľko dní) za relatívne nízku cenu (niekoľko eur) a vysokou bezpečnosťou (potrebné vyšetrenia a žiadne podráždenie).

Produkt číslo 1 v rebríčku dosiahol až 9,9 bodov v kategórii „dĺžka rias“, a... 10 bodov v kategórii „cena“! Zriedka kedy sa dá nájsť tak účinný prípravok, ktorý zároveň nestojí stovky eur.

Stavte na taký produkt, ktorý bezpečne, účinne a rýchlo zlepší vzhľad rias. Postarajte sa o svoj pohľad!

Autor:

Autor: Kristina Horváthová - Ktorý kondicionér na riasy vybrať? | Hodnotenie-produktov.sk

Kristina Horváthová

Kategória: Kozmetika

Pridať komentár

Váš e-mail nebude zverejnený. * Označené polia sú povinné









Uložte moje údaje, e-mail a webovú stránku do prehliadača, aby sa vyplnili pri ďalšom písaní komentára.